Οι ηλικιωμένοι, που ζουν μόνοι τους, και όσοι συμμετέχουν σε κοινωνικά γεύματα έλαβαν ζελέ την Πέμπτη. Οι σαράντα μερίδες φαγητού, Karolina Androsovich με βάση την ιδέα του κοινωνικού φροντιστή του οικισμού, παρασχέθηκαν από τον Δήμο στους άπορους. Το ζελέ παρασκευάστηκε από σχεδόν τριάντα κιλά κρέατος στην κουζίνα του σχολείου.

Η Karolina androsovich μας είπε ότι ένας από τους δασκάλους της ήρθε σε επαφή με το ότι τα παιδιά ήθελαν να γράψουν καρτ-ποστάλ για τα Χριστούγεννα για τους ηλικιωμένους που ζούσαν μόνοι τους, αλλά δεν ήξεραν πόσο να απευθυνθούν. Ως εκ τούτου, ο κοινωνικός λειτουργός έκανε μια λίστα για τους νέους και έπειτα αντιμετώπισε πόσοι άνθρωποι ζουν μόνο στο χωριό. – Τότε σκέφτηκα ότι σίγουρα όλοι θα ήθελαν το δώρο ενός πιάτου πριν από τις διακοπές, – τόνισε ο κοινωνικός λειτουργός.

Ο Δήμος τάχθηκε αμέσως στο πλευρό της πρωτοβουλίας. Ο Peter Baller, αντιδήμαρχος του οικισμού, δήλωσε ότι όλες οι ιδέες είναι ευπρόσδεκτες, ειδικά αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη των ηλικιωμένων. Έδωσα επίσης στον John ένα ποτό. Προς το συμφέρον μας, η ηλικιωμένη γυναίκα μας είπε ότι μαγειρεύει πολύ, αλλά από τότε που ζούσε μόνη της δεν έχει αρχίσει να μαγειρεύει μεγαλύτερα πιάτα. Ο Joseph Varga και ο αδελφός του Stephen έλαβαν επίσης το ένα πιάτο. Η ερώτησή μας ειπώθηκε ότι δεν υπάρχει κανένας που να μαγειρεύει γι ‘αυτούς, γι’ αυτό είναι καλό που η διοίκηση του οικισμού σκέφτηκε γι ‘ αυτούς πριν από τα Χριστούγεννα.

Στο marcali, οι Krishnas διανέμουν πακέτα τροφίμων και δώρων την Πέμπτη. Ο Peter Szilaj, εκπρόσωπος της κοινότητας των συνειδητών πιστών του Κρίσνα στην Ουγγαρία, δήλωσε ότι οι πιστοί του Κρίσνα οργανώνουν πάντα μια εθνική εορταστική γιορτή αγάπης τα Χριστούγεννα. Σε αυτό το πλαίσιο, οι άνθρωποι εκπλήσσονται σε έξι κομητείες, συμπεριλαμβανομένης της Somogy. Έχουμε διανείμει περισσότερα από 5.400 γεύματα και πακέτα τα τελευταία χρόνια. – Στο πρόγραμμά μας food for life στο Marcali, βοηθήσαμε εκείνους στους οποίους δίνουμε φαγητό κάθε μέρα. Εκείνοι που είχαν ανάγκη έλαβαν χορτοφαγικό λάχανο Szekler και ένα πολύ πλούσιο πακέτο δώρων που περιείχε πολλά τρόφιμα, πρόσθεσε ένας εκπρόσωπος των πιστών του Κρίσνα.

Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *