Υπάρχει κάτι πιο εμπνευσμένο από το να είσαι ο εαυτός σου; Σε όλη την ιστορία, χιλιάδες γυναίκες μας έχουν δείξει ότι δεν υπάρχουν όρια για να κάνεις αυτό που πραγματικά αγαπάς. Πολλοί από αυτούς έχουν αλλάξει την πορεία της ανθρωπότητας ή του περιβάλλοντός της εμπνέοντας εκατομμύρια με τις ενέργειές τους. Είτε στους τομείς των τεχνών, της επιστήμης, του αθλητισμού ή του ακτιβισμού, όλοι έχουν αφήσει ένα ανεξίτηλο σημάδι. Ως φόρο τιμής σε αυτές τις εμπνευσμένες γυναίκες, η μάρκα Barbie doll ξεκίνησε μια νέα συλλογή που καλεί τα κορίτσια να είναι οι ίδιοι.

Η μάρκα Mattel, η οποία βρίσκεται πίσω από την πιο διάσημη κούκλα όλων των εποχών, ξεκίνησε μια συλλογή για να αποτίσει φόρο τιμής σε όλες αυτές τις εμπνευσμένες γυναίκες. Αυτή η συλλογή αποτελείται από διαφορετικές γυναίκες που μέσα από τα ταλέντα και τα χόμπι τους έχουν πέσει στην ιστορία. Η συλλογή άρχισε να κατασκευάζεται το 2018 και σιγά-σιγά έχουν προστεθεί περισσότερα ονόματα γυναικών που σημάδεψαν πριν και μετά στην ιστορία.

“Η σειρά Inspiring Women τιμά τις απίστευτες ηρωίδες της εποχής τους.γενναίες γυναίκες που ανέλαβαν κινδύνους, άλλαξαν τους κανόνες και άνοιξαν το δρόμο για γενιές κοριτσιών να ονειρεύονται μεγαλύτερες από ποτέ.”

Επίσης στην οικόσφαιρα: είναι η Ημέρα της επιστημονικής γυναίκας και η Barbie την γιορτάζει με μια Αστροφυσική κούκλα (ήρθε η ώρα να βάλουμε στη φαντασία των κοριτσιών άλλες δυνατότητες)
Γυναίκες που άλλαξαν την πορεία της ανθρωπότητας
Οι γυναίκες που αντηχούν δυνατά και μας δίδαξαν ότι μπορούμε πάντα να ακούσουμε τις φωνές μας και να προχωρήσουμε περισσότερο, είναι αυτές που ανήκουν σε αυτή τη συλλογή. Ιστορικά στοιχεία όπως η Sally Ride, η οποία έγινε η πρώτη αμερικανική γυναίκα που έφτασε στο διάστημα και κατείχε τον τίτλο του αστροναύτη. Rosa Parks, γνωστή ως “η πρώτη κυρία των πολιτικών δικαιωμάτων” και που έκανε τη φωνή του αγώνα της να ακουστεί παρά τους κινδύνους που αυτό αντιπροσώπευε γι ‘ αυτήν.

Susan B. Anthony, φεμινίστρια και suffragette που έδειξαν στον κόσμο ότι η δημοκρατία δεν πρέπει να είναι αποκλειστική για λίγους λόγω του φύλου της. Ella Fitzgerald, η οποία είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο αντιπροσωπευτικές γυναίκες στον μουσικό τομέα. Θεωρείται ο πιο σημαντικός και σημαντικός τραγουδιστής στην ιστορία της τζαζ.

Frida Kahlo, Μεξικανός ζωγράφος και σύμβολο γυναικείας ενδυνάμωσης. Florence Nightingale, πρόδρομος της moderna professional nursing. Billie Jean King, επαγγελματίας τενίστας και ακτιβιστής των δικαιωμάτων των γυναικών μέσα και έξω από τον αθλητισμό.

Αμέλια Έρχαρτ, η πρώτη γυναίκα αεροπόρος που έκανε μόνη της τη διέλευση του Ατλαντικού. Το επώνυμο που θα προστεθεί στη συλλογή ήταν η Maya Angelou, ποιητής, τραγουδιστής και ακτιβιστής των δικαιωμάτων των γυναικών.

Όλα αυτά αποτελούν μέρος της συλλογής Inspiring Women της Barbie, η οποία αποτίει φόρο τιμής στα επιτεύγματά της. Αλλά πέρα από αυτό, τιμήστε τους για τη διδασκαλία των γυναικών σε όλο τον κόσμο ότι δεν υπάρχει όριο και ότι υπάρχει ένας κόσμος για να εξερευνήσετε την αναμονή.

Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *