Τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες εργάστηκαν για να ευχαριστήσουν τις εκτεταμένες οικογένειες, τους μεμονωμένους συνταξιούχους και τους κοινωνικά στερημένους χωρικούς. Beata Koroknai-ξιφομάχος έκανε στολίδια από μελόψωμο, το οποίο έβαλε επίσης σε ένα από τα δέντρα. Εν τω μεταξύ, τα φώτα θαυμάζονταν με ορθάνοιχτα μάτια από τον επτάμηνο γιο του στον ραχιαίο φορέα. Ο Csaba Hermann και η οικογένειά του ήταν επίσης ευχαριστημένοι με ένα από τα έλατα. “Το δέντρο είναι καλά διαμορφωμένο, και τα τέσσερα παιδιά μου θα το αρέσουν πάρα πολύ”, είπε καθώς πήρε την ειδική δωρεά στο σπίτι.

Για πρώτη φορά, αλλά με σκοπό τη δημιουργία παραδόσεων, ξεκίνησε η εορταστική δράση, οι περισσότερες διακοσμήσεις χριστουγεννιάτικων δέντρων έγιναν επίσης από τους ντόπιους.

Ο Zsombor ήταν ένας από τους ενθουσιώδεις βοηθούς, έφερε όλα τα δέντρα στο κτίριο μόνο. – Έχω διακοσμήσει δύο πεύκα, μου αρέσουν αυτά γεμάτα πράσινα στολίδια – είπε ο τοπικός νεαρός άνδρας.

Ο Kristof Laczko διακοσμούσε το πεύκο ενός και μισού μέτρου με μελόψωμο, καραμέλα και μπάλες. “Καταλαβαίνω ότι τα πεύκα πηγαίνουν στις τοπικές οικογένειες, ελπίζω ότι θα τους αρέσουν”, είπε ο βοηθός τέταρτης τάξης.

Φέτος, το ίδρυμα για τα παιδιά της Magyaregresi αποφάσισε να διακοσμήσει και να δώσει μακριά έξι από τα πεύκα που προσφέρει ένας τοπικός έμπορος. – Η Hazaine Kozari Fae, πρόεδρος του ιδρύματος, σημείωσε ότι χάρη στη συλλογή των ντόπιων, τα προϊόντα υγιεινής, τα ανθεκτικά τρόφιμα και τα γλυκά τοποθετούνται επίσης κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο των επτά οικογενειών.

Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *