Με την εθελοντική προσφορά των κορυφαίων σολίστ του, κινηματογραφούσε ένα χριστουγεννιάτικο βίντεο κλιπ για το χριστουγεννιάτικο τραγούδι της ουγγρικής Κρατικής Όπερας Adolphe Adam Cantique de no Intraml ή O Holy Night, το οποίο καλεί το κοινό του να παίξει.

Το χριστουγεννιάτικο τραγούδι του Γάλλου συνθέτη Adolphe Adam, που γράφτηκε το 1847, είναι γνωστό σε πολλές ρυθμίσεις. Η ουγγρική Κρατική Όπερα δημοσίευσε τη δική της εκδοχή στο διαδίκτυο, η οποία ενορχηστρώθηκε από τον Zoltan Kovacs, τον πρώην πληκτρολόγιο του Djabe, και το ουγγρικό κείμενο προετοιμάστηκε από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς Oldovacs για την περίσταση.

Η Αίθουσα 17 Καλλιτέχνες Της Όπερας, Γκαμπριέλα Balga, Γκέργκελι Boncser, ο Αττίλας Fekete, Erika Gal, Zsolt Προσκυνητών, η Κλάρα Kolonits, Ίλικο Komlosi, Istvan Kovachazi, Λάζλο Boldizar, Γκαμπριέλα Szetay-Φιλί, Andras Palerdi, Πωλίνα Pasztirchak, szilvia μου Ralik, Orsolya Szafar, Eszter Sumegi, Λάζλο Szvetek και Zita Οραντέα και Abebe-Ayeye Rafael τραγουδήσει σόλο, εξ ονόματος της όπερας παιδική χορωδία, και η Lili sheperor Juniper, εξ ονόματος της ουγγρικό Εθνικό Μπαλέτο Ινστιτούτο.

Η ορχήστρα, η χορωδία και η Παιδική Χορωδία της ουγγρικής Κρατικής Όπερας συμμετείχαν στην ηχογράφηση, η οποία διεξήχθη από τον κύριο μουσικό διευθυντή Balazs Kochar, ενώ εκπροσωπήθηκαν επίσης οι καλλιτέχνες του ουγγρικού Εθνικού Μπαλέτου και το προσωπικό της διοίκησης της Όπερας. Η μουσική ταινία μικρού μήκους, η οποία, εκτός από το εργαστήριο του Άιφελ, δίνει επίσης μια εικόνα για την υπό ανακαίνιση Όπερα, σκηνοθετήθηκε από τον Zsombor Czegledi.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του βίντεο κλιπ, προσκαλεί το κοινό του στο παιχνίδι της Όπερας. Όσοι, χρησιμοποιώντας το μουσικό υλικό και τις παρτιτούρες που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της Όπερας, τραγουδούν οι ίδιοι μια νέα έκδοση του Χριστουγεννιάτικου τραγουδιού του Adolphe Adam και την ηχογράφηση ή την εγγραφή βίντεο με την ένδειξη των συντελεστών 2022. μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, ο [email protected] σε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα τους δοθεί η ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια δημόσια πρόβα για μια παράσταση στα εγκαίνια της όπερας τον Μάρτιο.

Οι καλύτερες παραγωγές επιλέγονται από τη διοίκηση της Όπερας. Τα αποτελέσματα ανακοινώνονται το 2022. θα είναι στη σελίδα Facebook της όπερας στις 6 Ιανουαρίου. Οι παίκτες καλούνται να συμπεριλάβουν το ρήμα της όπερας Christmas song Sign στο θέμα.

Ένα άλλο δώρο Χριστουγέννων από την Όπερα είναι να διαθέσει την ηχογράφηση της παραγωγής Μπαλέτου Καρυοθραύστης που καταγράφηκε στην Όπερα το 2016 μεταξύ της Παρασκευής 16πμ και των μεσάνυχτων της Κυριακής.

Στη χορογραφία του Wayne Eagling και του Tamas Solymosi στη μουσική του Τσαϊκόφσκι, οι κύριοι ρόλοι είναι οι Gergely Leblanc, Karina Sarkissova, Alexander Komarov και Mikalai Radzjus. Οι Ούγγροι εθνικοί καλλιτέχνες μπαλέτου, οι μαθητές του Εθνικού Ινστιτούτου Μπαλέτου της Ουγγαρίας, καθώς και η ορχήστρα και παιδική χορωδία της Κρατικής Όπερας της Ουγγαρίας, και διευθύνεται από τον Andras Deri, συμμετέχουν στην παραγωγή με τα σκηνικά και τα κοστούμια της Beata vavrinecz.

Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *